Oyuncu Neslihan Yeldan Türkiye'yi terk etmeye karar verdi! Londra’ya taşınıyor

İstanbullu Gelin, Sen Çal Kapımı gibi yapımlarda yer alan Neslihan Yeldan, İstabul’u terk etmek zorunda kaldığını duyurdu. Oğlu için Londra’ya yerleşeceğini açıklayan başarılı oyuncu, “2 küçük evim olsun İstanbul’da ve Londra’da” açıklamasında bulundu

Neslihan Yeldan, Bambaşka Sohbetler’de açıklamalarda bulundu. Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Neslihan Yeldan önümüzdeki aylarda oğlu nedeniyle Londra’ya yerleşeceğini söyledi.


Konuyla ilgili açıklamasında  “Londra evim olsun istiyorum. Ayda bir İstanbul’a gelmek, işlerimi yapmak istiyorum, 2 küçük evim olsun İstanbul’da ve Londra’da. Aslan yüzünden böyle düşünür oldum. Aslan 11 yaşındayken, babası İngiliz olduğu için ‘Ben Londra’da yaşamak istiyorum’ dedi, oradaki eğitim sistemine geçip, İngiliz eğitimi ile yaşamak istedi. Üniversite için gitmek isterken 14 yaşında Londra’ya gitti. Burası benim ülkem ama, benim canım da başka ülkede şu an…” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: londragundem.com

MAGAZİN Haberleri

Feridun Düzağaç sahnelere ara verdi: ''En az bir mevsim kadar''
Kilyos'taki evinde ölü bulunmuştu: MasterChef Eren Kaşıkçı'nın cenaze programı belli oldu
Cannes ödüllü Merve Dizdar anne oluyor: Bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Miyom ameliyatı kabusa dönüşmüştü! Aslı Bekiroğlu 8. kez ameliyat masasında: ''Son inşallah''
Doğum öncesi son konser: Melike Şahin bebeğinin cinsiyetini mektupla duyurdu