Özge Özpirinçci, bebeğinin fotoğrafını ilk kez paylaştı

Son olarak 'Yakamoz S-245' adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yıl anne olmasının ardından kızı Mercan'ın fotoğrafını ilk kez sosyal medya hesabından üzerinden paylaştı. İşte o fotoğraf

Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından bu kez bebeğini paylaştı. Bebeğinin fotoğrafını paylaşan Özge Özpirinçci, paylaşımıyla bir anda gündem oldu. Çok sayıda kişi Özge Özpirinçci ve eşi Burak Yamantürk'e tebrik mesajları yağdırdı. 

Meslektaşı Burak Yamantürk ile mutlu evliliği olan Özge Özpirinçci, 11 aylık olan kızı Mercan’ın fotoğrafını ilk kez paylaştı. Şu sıralar ailesiyle Bodrum’da tatil yapan Özpirinçci, kızının yüzünü kısmen gösterdi.

Özge Özpirinçci, bebeğinin Akrep Burcu olmaması için dua ettiğini söylemiş, “Akrep burcunun karanlık yerleri çok. Kızım Yay olsun istiyorum” demişti. Öte yandan Özpirinçci’nin doğum kilolarından tamamen kurtulduğu da gözlendi.

Kaynak: gazetekolektif.com

MAGAZİN Haberleri

İrem Helvacıoğlu'nun mutlu günü: Bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Şarkıcı Yalın hakkında çıkan çirkin iddialara yanıt verdi
Ferdi Tayfur'un miras davası ertelenmişti:
Eleştiriler üzerine sitem edip hesabını kapatmıştı! Cem Yılmaz, X'e geri döndü
Şakir Paşa Ailesi’nde Sezon Finali Öncesi İlk Veda! Kadrodan Ayrılığı Kesinleşti