Şarkıcı Doğuş'u üzen ölüm! Meleğimizi kaybettik diyerek duyurdu

Ünlü şarkıcı Doğuş, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla kayınvalidesinin vefat ettiğini açıkladı.

2014 yılında Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınan Azerbaycanlı sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenen pop müziğinin güçlü sesi Doğuş, eşiyle birlikte geçirdiği mutlu aile hayatıyla sık sık gündeme geliyordu. Ancak bu kez Doğuş, sosyal medya hesabı üzerinden kötü haberi duyurdu. Ünlü şarkıcı, kayınvalidesinin hayatını kaybettiğini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

"MELEĞİMİZİ YİTİRDİK, ACIMIZ BÜYÜK..."

Doğuş paylaşımında, "Gece annemizi kaybettik, meleğimizi yitirdik. Acımız büyük… Öncelikle babamıza, eşime, kardeşlerine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum." notunu paylaştı.

Doğuş’un bu paylaşımına kısa sürede takipçileri tarafından binlerce taziye mesajı geldi. Takipçileri ve sevenleri, hem Doğuş’a hem de eşi Hoşkedem Hidayetkızı’na yorumlarda başsağlığı diledi.

MAGAZİN Haberleri

Ferdi Tayfur'un miras davası ertelenmişti:
Eleştiriler üzerine sitem edip hesabını kapatmıştı! Cem Yılmaz, X'e geri döndü
Şakir Paşa Ailesi’nde Sezon Finali Öncesi İlk Veda! Kadrodan Ayrılığı Kesinleşti
Gonca Vuslateri'nden o görüntülere sert tepki! Engelli sporcular için sitem etti
Seray Sever Bodrum'daki lahmacun fiyatlarını sert sözlerle eleştirdi