Serdar Ortaç'tan dikkat çeken Tarkan itirafı! İlk gördüğüm yerde özür dileyeceğim

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Serdar Ortaç, katıldığı bir YouTube programında Tarkan Tevetoğlu ile ilgili itiraflarda bulundu.

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla 90'lı yılların sevilen sanatçıları arasında yer alan Serdar Ortaç, ünlü YouTuber Orkun Işıtmak'ın 'Pembe Yalanlar' adlı programına konuk oldu. 

‘’İLK GÖRDÜĞÜM YERDE ÖZÜR DİLEYECEĞİM"

Ünlü sanatçı, dönemdaşı olduğu Tarkan ile ilgili de bir pişmanlık itirafında bulundu. Hastalık teşhisinin ardından Tarkan'ın kendisini aradığını belirten Ortaç, "MS teşhisi sonrası Tarkan beni ilk arayanlardan olmuştu. Daha sonra alkollü çıktığım bir yayında çok fazla Tarkan'dan bahsedilmesi üzerine kendisine küfrettim. Çok pişmanım, ilk gördüğüm yerde özür dileyeceğim" ifadelerini kullandı. 

MAGAZİN Haberleri

Serdar Ortaç 80 milyonluk evini çalışanlarına bırakıyor
Kadir İnanır'ın vasiyeti akrabalarını ayaklandırdı
Ünlülere yönelik operasyonda 2 tutuklama
Usta sanatçı Gülsen Tuncer son yolculuğuna uğurlanıyor: Cenaze töreninin detayları belli oldu
Kararnamede adı yoktu: Müge Anlı’nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun yeni görevi belli oldu