Üstsüz güneşlenirken görüntülenen Nesrin Cavadzade'den kötü haber.

Geçtiğimiz günlerde plajda üstsüz güneşlenirken görüntülenen oyuncu Nesrin Cavadzade'nin fotoğrafları gördükten sonra 4 gün eve kapanıp ağladığı öne sürülüyor.

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde boy gösteren Nesrin Cavadzade, bu kez Bodrum tatilinde üstsüz güneşlenmesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncunun magazin gündemine oturan bu kareler sonrası kendini eve kapattığı iddia edildi.

SERE SERPE UZANIRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'a tatile giden Nesrin Cavadzade, konakladığı otelin tesisinde plajda güneşlenmek istedi. Tatilin tadını çıkaran ünlü oyuncu, bir süre denize girdikten sonra iskeleye çıkıp, üstsüz şekilde sere serpe uzanıp güneşlendi.

EVE KAPANIP AĞLAMIŞ

Nesrin Cavadzade'nin o anları magazin gündemine bomba gibi düştü. Üstsüz şekilde objektiflere yakalanan güzel oyuncu iddiaya göre krize girdi ve kendini eve kapattı. 10Haber'de yazan Müge Dağıstanlı'nın haberine göre güzel oyuncu, magazin manşetlerini süsleyen fotoğraflardan sonra 4 gün boyunca evden çıkmayıp sık sık ağlamış.

MAGAZİN Haberleri

Pınar Altuğ isyan etti: Savcılığa şikayet etti
Petek Dinçöz'ün son hali olay oldu! Sosyal medyayı ikiye böldü
CHP oylarıyla seçilip AKP'ye geçen Özlem Çerçioğlu'nun oğlu ünlü oyuncuyla sevgili çıktı
Şarkıcı Hadise'den olay olan bikinili yaz pozu! Bir gören bir daha baktı
Aşk tatiline vize engeli: Serenay tatile Mert Demir olmadan gitti