Uzak Şehir'in oyuncusundan yeni sezon öncesi dikkat çeken paylaşım

Kanal D’nin sevilen dizisi Uzak Şehir, sezon finali bölümüyle izleyicilerine ara verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımı ise dikkat çekti.

Kanal D’nin Pazartesi akşamlarına damga vuran dizisi Uzak Şehir, sezon finali bölümüyle izleyicilerine ara verdi.  

Dizide Sadakat Albora karakterini canlandıran Gonca Cilasun, rol arkadaşı Sinem Ünsal’la yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Sezon boyunca ekran başında olduğu kadar sosyal medyada da geniş yankı uyandıran dizi, duygusal sahnelerle dolu final bölümüyle izleyicilerden tam not aldı. 

Gonca Cilasun ise Instagram hesabından, Sinem Ünsal ile sette çektirdikleri samimi kareleri paylaşarak, “2. sezonda görüşmek üzere… Aşırı seviyorum merkez” notunu düştü.

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken, dizide canlandırdıkları karakterler arasında yaşanan çatışma da sezon boyunca çok konuşulmuştu.

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Gülçin Ergül'den acil yardım çağrısı: Gözümü arkada bırakmayın
Berk Oktay’dan Yıllar Sonra Dikkat Çeken Arka Sokaklar İtirafı
İlker Aksum’un doğum günü paylaşımı! Takipçilerinden büyük ilgi gördü
Serkay Tütüncü, Zeynep Bastık'la olan aşkını itiraf etti! Çılgın bir aşkın pençesindeyiz
Zor günlerden geçmişti! Enes Batur yaşadıklarını anlattı