Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu garantiledi

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde son hafta mücadelelerinden önce 4 ekip, grup lideri olacağını kesinleştirmiş oldu.

Toplam 8 grupta 32 ekibin yer aldığı organizasyonda gruplarını lider tamamlayacak 8 takım, doğrudan son 16 turu grup aşamasına yükselecek. Gruplarını ikinci ve üçüncü bitirecekler ise son 16 turuna kalmak için play-in oyunu oynayacak.

Organizasyonda son hafta mücadelelerinden önce 4 takım son 16 turu grup aşamasına kalmayı garantilerken, 7 ekip de play-in mücadelesinde yer alma hakkı kazandı.

Türk temsilcilerinden G Grubu'ndaki Galatasaray Ekmas ile H Grubu'ndaki TOFAŞ, play-in'de mücadele edecek.

C Grubu'ndaki Darüşşafaka Lassa, E Grubu'ndaki Pınar Karşıyaka ve F Grubu'ndaki Bursaspor İnfo Yatırım'ın durumları, son hafta maçlarının ardından belli olacak.

Son hafta mücadelelerinden önce A Grubu'nda Unicaja (İspanya), B Grubu'nda JDA Bourgogne Dijon (Fransa), D Grubu'nda AEK (Yunanistan) ve G Grubu'nda Hapoel Bank Yahav (İsrail), adlarını son 16 turuna yazdırdı.

A Grubu'nda Peristeri (Yunanistan) ile Le Mans Sarthe (Fransa), B Grubu'nda Rytas Vilnius (Litvanya) ile Promitheas Patras (Yunanistan), G Grubu'nda Galatasaray Ekmas ile PAOK mateco (Yunanistan) ve H Grubu'nda TOFAŞ, son 16 turu için play-in'de yer almaya hak kazandı.

Muhabir: Ali Korkmaz-AA

SPOR Haberleri

Milli Tekvandocu Furkan Ubeyde Çamoğlu'ndan Altın Madalya
Eczacıbaşı Dynavit'in Yıldızı Hande Baladın'ın Belgeseli 'Baladın'ın Galası Yapıldı
PFDK'dan Ali Koç'a Hak Mahrumiyeti Cezası
Türkiye Kupası Finali'nde Trabzonspor, Beşiktaş'ın Rakibi Oldu
Fenerbahçe Beko, Uzatmada Dörtlü Final'e Yükseldi