Beşiktaş'ta Tinder'dan sonra doping krizi: Futbolcular antrenörlerini suçladı

Tinder'da profil açtığı için Beşiktaş'tan ayrılan Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'ın doping yaptığı iddiası ile 4 yıl futboldan men cezası almaları kararlaştırıldı.

Tinder'da hesap oluşturdukları gerekçesiyle Beşiktaş ile ilişiği kesilen Emirhan Delibaş ile Berkay Vardar, bu kez daha ciddi bir suçlamayla karşı karşıya. İki genç futbolcu, doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl futboldan men edildi. Genç oyuncular kişisel antrenörlerini suçladı.

İki genç futbolcu, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada, "Bu durumun spor kariyerimize ve itibarımıza gölge düşürecek bir mesele olduğunun bilincindeyiz. Ancak, tüm kalbimizle belirtmek isteriz ki, bu sonuç bizim bilgimiz ve kontrolümüz dışında gelişmiş bir olayın sonucudur." ifadelerini kullandı.

Vardar ve Delibaş'ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

NE OLMUŞTU?

Emirhan Delibaş'ın 2024 Şubat ayında Tinder'da profil oluşturduğu iddiaları gündeme gelmişti. Taraftarlar bu iddialara tepki gösterirken, Delibaş, "Sahte hesaplar tarafından yapılan iftiraları reddediyor ve takımıma olan bağlılığımın sorgulanamayacağını belirtmek istiyorum. Beşiktaş benim için bir sorumluluk, sizin sevgi ve desteğiniz her zaman en büyük motivasyonum olmuştur" açıklamasını yapmıştı.

Beşiktaş Kulübü, Emirhan Delibaş ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu. Kulüp, "Profesyonel futbolcu Emirhan Delibaş'la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emirhan Delibaş'a bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

SPOR Haberleri

İstifadan mı döndürüldü? Ali Koç için resmi açıklama yapıldı
Fındıklı Belediyesi futbol takımından İBB tutuklularına tşörtlü destek
Sergen Yalçın'dan Fenerbahçeli Livakovic'e sert eleştiri
Aziz Yıldırım cephesinden Ali Koç'a istifa çağrısı
Acun Ilıcalı'dan şampiyonluk itirafı: 'Şansımız çok zor gözüküyor'