Ergin Ataman, 3 Yıl Daha Panathinaikos'ta!

Yunanistan'ın köklü basketbol kulübü Panathinaikos, Türk başantrenör Ergin Ataman ile 3 yıllık yeni bir sözleşme imzaladığını duyurdu. Bu imza ile Ataman, 2026-2027 sezonuna kadar Yeşil-Beyazlılar'ın dümeninde kalmaya devam edecek.

Kulüpten yapılan açıklamada, Ergin Ataman'ın sözleşmesinin 2026-2027 sezonu sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

Panathinaikos'taki ilk yılında THY Avrupa Ligi ve Yunanistan Ligi şampiyonlukları yaşayan Ataman, Yunanistan'da da yılın başantrenörü seçildi.

Panathinaikos Basketbol Kulübü Başkanı Dimitris Giannakopoulos da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Avrupa'nın en iyi koçu Ergin Ataman'ın önümüzdeki 3 yıl Panathinaikos'un başantrenörü olmayı kabul ettiğini duyurmaktan büyük mutluluk duyuyorum." ifadelerine yer verdi.

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de büyük liyakatsizlik! Sadettin Saran hamlesini yaptı
Okan Buruk'un Yeni Maaşı Belli Oldu! Rakam Olay
Fenerbahçelileri üzen haber! Sadettin Saran’ın gözdesiydi
Emre Belözoğlu’ndan flaş istifa kararı! Antalyaspor’da ayrılık sesleri
Sergen Yalçın derbi sonrası isyan etti: Söylediği sözler ortaya çıktı