Ergin Ataman Tarih Yazıyor: Panathinaikos'u EuroLeague Şampiyonu Yaptı!

Tecrübeli Türk başantrenör Ergin Ataman, Panathinaikos'u THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de Real Madrid'i 95-80 yenerek şampiyonluğa taşıdı.

Ergin Ataman'ın olağanüstü teknik direktörlüğüyle Panathinaikos AKTOR, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final'de İspanyol devi Real Madrid'i 95-80 mağlup ederek 12 yıl aradan sonra şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Bu zaferle Ataman, Avrupa basketbolunun zirvesine bir kez daha adını yazdırdı ve 3. kez EuroLeague şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk teknik direktör olma unvanını kazandı.

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Uber Arena'da düzenlenen THY Avrupa Ligi Dörtlü Final finalinde Real Madrid'i mağlup ederek 12 yıl aradan sonra şampiyon olan Türk başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR, şampiyonluk kupasına ulaştı.

Karşılaşmanın bitmesiyle birlikte büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlı taraftarlar, Ergin Ataman lehine uzun süre tezahüratta bulundu.

Avrupa Ligi Başkanı Dejan Bodiroga'nın kupayı teslim ettiği kaptan Kostas Sloukas, THY Avrupa Ligi kupasını başantrenör Ergin Ataman'la birlikte kaldırdı.

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Earvin Ngapeth ile Yolları Ayırdığını Açıkladı
Dev karşılaşmada geri sayım! Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu
Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı olacak mı? Yanıt verdi
Fenerbahçe’den sert açıklama: Sosyal medya paylaşımları için hukuki süreç başlatıldı
Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçeli o isimlere sert sözler