Fenerbahçe'den Arda Güler Yalanlaması

Fenerbahçe, Arda Güler'in olası transferinden kulübün elde edeceği yüzde 20'lik payın 1,5 milyon euro ile sınırlı olduğu yönündeki haberleri yalanladı.

Ulusal Post - Fenerbahçe, Arda Güler'in olası transferinden kulübün elde edeceği yüzde 20'lik payın 1,5 milyon euro ile sınırlı olduğu yönündeki haberleri bir basın duyurusuyla yalanladı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kamuoyu Bilgilendirme Kamuoyunda yeterli bilgiye sahip olmadan yapılan bazı yayınların yanlış bir algıya neden olduğunu görüyoruz. Ahmet Selim Kul tarafından dile getirilen ve Arda Güler’in olası transferinden Fenerbahçe’nin elde edeceği %20’lik payın azami 1,5 milyon Euro ile sınırlı olduğu yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Geçmiş dönemde ilgili yönetim kurulu tarafından yapılan anlaşma kapsamında, olası bir transfer durumunda %20 satış payı söz konusudur ve herhangi bir üst sınır bulunmamaktadır. Aynı zamanda halka açık bir şirket olan Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin ekonomik hakları ve mali menfaatleri konusunda spekülasyonla değil, belge ve gerçeklerle konuşulması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyoruz. Sermaye piyasalarını ve yatırımcılarımızı yanıltabilecek nitelikte, gerçeğe aykırı ve doğruluğu teyit edilmemiş bilgilerin kamuoyuna servis edilmesini kabul etmemiz mümkün değildir. Bu nitelikteki dezenformasyonların tekrarı halinde, kulübümüzün ve şirketimizin haklarını korumak amacıyla ilgili kişi ve kuruluşlar hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."


Kaynak: Haber Merkezi

SPOR Haberleri

Galatasaray, Aleksey Batrakov transferini duyurdu: Maliyeti belli oldu!
Fatih Terim'den yıllar sonra gelen dikkat çeken Galatasaray itirafı
Beşiktaş, Dusan Vlahovic ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu
Trabzonspor'un borcu kaç milyar TL? KAP'a resmen bildirildi
Musiala haberi sonrası gözaltına alınmıştı: Burhan Can Terzi hakkında yeni gelişme