Fenerbahçe'den iddiaları doğrulayan açıklama: 'Sözleşmesi tek taraflı feshehedildi'

Fenerbahçe Opet, Fransız pivot Dominique Malonga hakkında son günlerde gündeme gelen iddiaları doğrulayan bir açıklama yaptı.

Kulüp, oyuncunun kendileriyle yaptığı sözleşmeyi haklı bir gerekçe olmadan tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu.

 Fransız Basını İddiaları Gündeme Getirmişti


Bir süredir Fransız basınında, Malonga’nın Fenerbahçe ile imza atmasına rağmen transferden vazgeçtiği ve ABD’de kariyerine devam etmek istediği yönünde haberler yer alıyordu. Oyuncunun, Fenerbahçe’den 90 bin Euro imza parası aldığı, ardından menajer değişikliği yaparak bu süreci hukuki yollara taşımadan çözmeye çalıştığı iddia edilmişti.

 Fenerbahçe: “Hukuki Haklarımızı Kullanacağız”


Fenerbahçe Opet, yaptığı yazılı açıklamada bu iddiaları doğruladı ve sürecin mahkemeye taşınacağını duyurdu.
Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımımızın oyuncularından Dominique Malonga, kulübümüz ile arasında geçerli olan profesyonel oyuncu sözleşmesini, tek taraflı ve haklı bir sebebe dayanmaksızın feshetmiştir.

Bu süreçte kulübümüzün uğradığı her türlü maddi ve manevi zararın tazmini amacıyla ilgili tüm hukuki haklarımızı kullanacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Bu gelişmeyle birlikte Sarı-Lacivertli yönetim, oyuncuya karşı hukuki süreç başlatmaya hazırlanıyor.

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Dusan Vlahovic ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu
Trabzonspor'un borcu kaç milyar TL? KAP'a resmen bildirildi
Musiala haberi sonrası gözaltına alınmıştı: Burhan Can Terzi hakkında yeni gelişme
Galatasaray'dan sekiz kişi hakkında savcılığa suç duyurusu
Liverpool efsanesi Mısırlı yıldız Mohamed Salah Trabzonspor ile anlaştı! Yarın geliyor