Fenerbahçelileri çileden çıkarmıştı! Tanju Özcan'dan geri adım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç için kullandığı "Yalı çocuğu" ifadesi için özür açıklaması yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasında yaşanan polemikte Özcan geri adım atarak özür diledi. Gelen tepkiler sonrası açıklama yapan Özcan, maksadını aştığını kabul ederek Fenerbahçe camiasından yanlış anlaşılmalar için özür diledi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç arasındaki polemikte, Özcan geri adım atarak özür diledi.

Tanju Özcan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dominik Livakovic, Archie Brown ve Talisca'yı Boluspor'a isteyerek eğer göndermezse satın aldığı aslan heykelinin ismini 'Ali Koç' koyacağını söylemişti.

 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisini aradığını söyleyen Özcan bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden Ali Koç için, "Ali Koç biraz önce beni aradı. Parasından aldığı cesaretle olsa gerek bana had bildirmeye kalktı. Tabi ki ağzının payını da aldı. Bak Ali Koç, ben fabrikatör Vehbi Koç’un torunu değilim, orman köylüsü gariban Mehmet Özcan’ın torunuyum. Dedemin-Babamın paraları sayesinde bulunduğum noktalara gelmedim. Cumhuriyet’in faziletleri sayesinde iyi bir eğitim aldım ve halkın sevgisi ve desteği ile altı sefer seçildim. 'Yalı çocuğu' şımarıklığıyla seçilmiş insanlara telefon edip hakaret etmeye bir daha kalkışma. Zira, para her yerde geçmez, her kuşun eti de yenmez" ifadelerini kullandı.

ÖZCAN GERİ ADIM ATTI

Gelen tepkilerin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geri adım atarak, "Bazen algılar, gerçeklerin önüne geçebilmektedir. Hayatımın hiçbir döneminde, hiçbir spor kulübünün taraftarlarına yönelik hasmane bir tutum içerisinde bulunmadım. Ancak genel söylemlerim nedeniyle, halihazırda şahsıma karşı olumsuz bir tutum sergileyen bazı kişi ve gruplar, mizah amacıyla başlatılan bir süreci farklı şekilde yorumlayarak değerli Fenerbahçe taraftarlarını şahsıma karşı kışkırtmaya çalışmıştır. Bu süreçte herhangi bir kötü niyet taşımadığımı özellikle belirtmek isterim. Bununla birlikte, maksadımı aştığımı samimiyetle düşünen Fenerbahçe taraftarlarına, bu videoyu paylaşarak Fenerbahçe camiasına yanlış anlaşılmalar için özürlerimi iletiyorum" sözlerini kullandı.

SPOR Haberleri

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ı kovan kanaldan ilk açıklama
Hangi ünlü hangi takımlı? Ünlülerin tuttuğu takımlar
Mourinho’nun Yeni Takımı Açıklandı! Benfica-Fenerbahçe Maçı Öncesi Şok İddia
Barış Alper Yılmaz kadro dışı mı kaldı? Galatasaray'dan açıklama
İmzayı Attı, Resmen Tarihe Geçti! Fenerbahçe Yeni Transferi Duyurdu