Galatasaray’da ayrılık: Yıldız oyuncu Brezilya yolcusu

Süper Lig’de son 3 sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da ayrılıklar sürüyor.

Sarı-kırmızılıların büyük umutlarla transfer ettiği Kolombiyalı stoper Carlos Cuesta, Brezilya ekibi Vasco da Gama’ya kiralık olarak transfer oldu.

1.5 Yıllığına Vasco da Gama’da

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; 26 yaşındaki savunma oyuncusu, Vasco da Gama ile 1.5 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Düzenli forma şansı bulamayan Cuesta’nın gelişimini sürdürebileceği bir takımda oynaması için bu kararın alındığı ifade edildi.

Galatasaray’a 8 Milyon Euro’ya Gelmişti

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Cuesta’yı, Belçika temsilcisi Genk’ten 8 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna katmıştı. Ancak Kolombiyalı oyuncu sarı-kırmızılı formayla sadece 9 maçta görev alabildi.

Cimbom’un beklentilerini karşılayamayan Cuesta’nın, Brezilya’da daha fazla süre alarak yeniden çıkış yakalaması hedefleniyor.

İlgili Haberler

Fenerbahçe'ye veda eden Mourinho'nun yeni adresini duyurdular
Böylesi görülmedi! Arda Güler herkese pes dedirtti
Beklenmedik transfer! Eski Fenerbahçeli Beşiktaş yolunda

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Earvin Ngapeth ile Yolları Ayırdığını Açıkladı
Dev karşılaşmada geri sayım! Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu
Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı olacak mı? Yanıt verdi
Fenerbahçe’den sert açıklama: Sosyal medya paylaşımları için hukuki süreç başlatıldı
Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçeli o isimlere sert sözler