Gaziantep FK'a İspanyol Stoper ile Anlaştı: Bir Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-siyahlılar, savunmasını güçlendirmek amacıyla İspanyol futbolcu Enric Saborit ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gaziantep FK, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Kulüp, 32 yaşındaki İspanyol stoper Enric Saborit ile anlaşarak savunma hattına önemli bir isim kattı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, İspanyol futbolcu Enric Saborit ile bir yıllığına anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Saborit'in, kulüp başkanı Memik Yılmaz'ın da katıldığı törenle kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attığı vurgulanarak, "Enric Saborit'e kulübümüze ‘hoş geldin’ diyor armamız altında üstün başarılar diliyoruz." ifadesine yer verildi.

SPOR Haberleri

Gaziantep FK yeni teknik direktörünü buldu! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş Kıymetini Bilemedi Kovdu, Liverpool Anında Transfer Etti
Ünlü iş adamından Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a ülkeyi terk et çağrısı
Arda Güler'e Çok Kötü Haber: Real Madrid'deki Kariyeri Tehlikede
Fenerbahçe'ye yeni transfer! Brezilyalı ismi kadrosuna kattı