Juventuslu Paul Pogba'ya 'Doping' Cezası: 4 Yıl Men Edildi

Doping testi pozitif çıkan İtalya ekibi Juventus'un 30 yaşındaki Fransız futbolcusu Paul Pogba, futboldan 4 yıl men edildi. Pogba, son olarak 3 Eylül 2023'te Empoli ile oynadığı maçta görev almıştı.

İtalyan ANSA ajansının haberine göre, ligde Ağustos 2023'te Udinese ile oynanan ilk hafta maçının ardından alınan numunesinde yüksek oranda testosterona rastlanan Pogba, futboldan 4 yıl men edildi.

Eylül 2023'te yapılan ilk testi pozitif çıkan 30 yaşındaki Pogba, geçici men cezası almıştı. Pogba'nın daha sonra Ekim 2023'te ikinci numunesine yapılan test de pozitif çıkmıştı. Son olarak Juventus'un 3 Eylül 2023'te Empoli ile oynadığı maçta görev yapan Pogba, söz konusu tarihten bu yana sahalardan uzak kalmıştı.

Tecrübeli futbolcunun, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvurarak İtalyan Anti-Doping Organizasyonunun (NADO) verdiği karara itiraz etmesi bekleniyor.

SPOR Haberleri

Sadettin Saran gözaltına alındı! Fenerbahçe'den ilk açıklama
Aziz Yıldırım'dan Sadettin Saran açıklaması! İddialar iftira çıktı
Sadettin Saran'ın test sonuçlarıyla ilgili kesin bilgi geldi
Sadettin Saran'dan sert açıklama!
Ali Koç’tan destek açıklaması: “Her zaman Fenerbahçe’nin ve Sadettin Saran’ın yanındayız”