Kerem Aktürkoğlu'na Rusya'dan Dudak Uçuklatan Teklif

Galatasaray'da beklenmedik bir gelişme yaşandı. Süper Kupa'da alınan ağır mağlubiyetin ardından, takımın önemli oyuncularından Kerem Aktürkoğlu'nun transferi gündeme geldi.

Galatasaray'da transferde sıcak saatler yaşanıyor. Süper Kupa'da alınan ağır mağlubiyetin ardından takımda önemli değişiklikler beklenirken, ilk olarak Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği belirsizleşti. Rus ekibi Spartak Moskova'nın yaptığı 20 milyon Euro'luk teklif, Galatasaray yönetimini düşündürürken, Kerem'in kararı merakla bekleniyor.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu ve Derrick Köhn için Galatasaray'a 20+2 milyon euro resmi teklifte bulundu. Galatasaray ve Spartak Moskova, Kerem Aktürkoğlu transferi için anlaşmaya vardı. Kerem'in ise kararı bekleniyor.

Galatasaray'da ayrıca Abdülkerim Bardakçı ve Zaha'ya Suudi Arabistan’dan teklifler geldiği ortaya çıktı. 

Abdülkerim'in gitme olasılığı zayıf görülürken Zaha için Galatasaray'ın teklifleri değerlendirileceği biliniyor.

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen’den bomba Icardi iddiası: Juventus maçı öncesi imza gelebilir
Galatasaray'da son dakika! Berkan ve Yusuf’un ardından sürpriz ayrılık
Fenerbahçe'den UEFA'ya Şampiyonlar Ligi ayarında liste: 3 yeni isim listede
Resmî Açıklama Geldi: Fenerbahçe’de İki Transfer Askıda Kaldı
'Ali Koç, Okan Buruk'u tehdit etti' iddiasına Fenerbahçe'den sert yanıt