Real Madrid, Barcelona'yı mağlup etti

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (LaLiga) top koşturan Real Madrid, deplasmanda Barcelona'yı 2-1 yenmeyi başararak taraftarlarını sevindirdi.

Dünyanın en bilinen takımlarından biri olan Barcelona, taraftarlarını heyecandan çıldırtmayı başardı.

Barcelona, "El Clasico"nun ilk yarısını 6. dakikada İlkay Gündoğan'ın attığı golle 1-0 önde kapadı. Türk asıllı Alman futbolcu, bu yaz transfer olduğu Barcelona'nın formasıyla ilk golünü kaydetti.

Karşılaşmanın 68. dakikasında Jude Bellingham ile beraberliği yakalayan Real Madrid, 90+2. dakikada bir kez daha sahneye çıkan İngiliz yıldızının golüyle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bellingham, 1992-93 sezonundan bu yana LaLiga, UEFA Şampiyonlar Ligi ve "El Clasico"da çıktığı ilk maçlarda rakip fileleri havalandırmayı başaran ilk Real Madrid futbolcusu oldu.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 28'e çıkarırken, Barcelona 24 puanda kaldı.

Muhabir: Yunus Kaymaz-AA

SPOR Haberleri

Ünlü futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ı kovan kanaldan ilk açıklama
Hangi ünlü hangi takımlı? Ünlülerin tuttuğu takımlar
Mourinho’nun Yeni Takımı Açıklandı! Benfica-Fenerbahçe Maçı Öncesi Şok İddia
Barış Alper Yılmaz kadro dışı mı kaldı? Galatasaray'dan açıklama
Fenerbahçelileri çileden çıkarmıştı! Tanju Özcan'dan geri adım