Sadettin Saran'a beklenmedik telefon. Arayıp tebrik etti

Fenerbahçe’de olağanüstü seçimli genel kurul geride kalırken, kulübün yeni başkanı Sadettin Saran oldu.

Ali Koç ile girdiği kıyasıya seçim yarışından zaferle çıkan Saran, 12 bin 325 oy alarak sarı-lacivertli kulübün 38. başkanı seçildi.

Dursun Özbek’ten Tebrik Telefonu

Ezeli rakip Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek, Sadettin Saran’ı bizzat arayarak tebrik etti. Özbek, seçim zaferinden dolayı Saran’ı kutlarken, yeni dönemde başarı dileklerini iletti. Ayrıca iki kulüp arasında sağlıklı ve yapıcı bir iletişim süreci temennisinde bulundu.

Saran 12 Bin 325 Oyla Başkan Seçildi

Fenerbahçe’nin seçimli genel kurulunda toplam 24 bin 393 geçerli oy kullanıldı. Bu oyların 12 bin 325’ini alan Sadettin Saran, ipi göğüsleyerek başkanlık koltuğuna oturdu. Ali Koç ise 12 bin 68 oyda kaldı.

Sarı-lacivertli camiada yeni bir dönemin başladığını gösteren seçim süreci, ezeli rekabetin ötesinde dostane mesajlarla da dikkat çekti.

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Earvin Ngapeth ile Yolları Ayırdığını Açıkladı
Dev karşılaşmada geri sayım! Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu
Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkan adayı olacak mı? Yanıt verdi
Fenerbahçe’den sert açıklama: Sosyal medya paylaşımları için hukuki süreç başlatıldı
Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçeli o isimlere sert sözler