Toprak Razgatlıoğlu'ndan Korkutan Haber! 210 km Hızla Giderken Kaza Yaptı

Dünya Superbike Şampiyonası'nın gözde isimlerinden Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'daki antrenmanlarda korkutan bir kaza geçirdi. 210 km hızla giderken kontrolünü kaybeden milli sporcu, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Toprak Razgatlıoğlu, Fransa'da düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonası'nın 8. ayağında kötü bir sürprizle karşılaştı. Antrenman turunda  210 km hızla giderken kontrolünü kaybeden  Razgatlıoğlu, yaşanan kazanın ardından hastaneye kaldırıldı.

Hafta sonu şampiyonadaki liderlik avantajını korumak için piste çıkacak olan Red Bull sporcusu ROKiT BMW Motorrad takımı pilotu Toprak, serbest antrenman seansı sırasında aracının kontrolünü kaybederek yere düştü ve sürüklendikten sonra pist dışına çıktı.

Kaza sonrasında antrenman seansı durdurulurken Razgatlıoğlu, kontrol amacıyla hastaneye kaldırıldı.

'ŞU AN İYİYİM'

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Fransa ayağında serbest antrenman seansında kaza yapan milli motosikletçi Topra Razgatlıoğlu, durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaşan Toprak Razgatlıoğlu, kontrol amaçlı hastanede olduğunu belirterek, 'Mesajlarınız için teşekkür ederim. Şu an iyiyim. Kontrol altında tutuyorlar, tekrardan herkese teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

SPOR Haberleri

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi: İşte zirvenin yeni favorisi!
Merih Demiral ve Heidi Lushtaku boşanıyor mu? Lushtaku ''Demiral''ı tek kalemde sildi!
Aziz Yıldırım hakkındaki o iddiaya Fenerbahçe'den yalanlama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filenin Sultanları'na tebrik mesajı
Sergen Yalçın'dan derbi sonrası çarpıcı açıklama: Galatasaray'ı geçersen şampiyon olursun