Yüksel Yıldırım Galatasaray'dan yeni transferi duyurdu

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaraylı futbolcunun transferi konusunda prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Samsunspor, Yunanistan temsilcisi Panathinaikos’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, aldığı bu skorla tur şansını rövanş karşılaşmasına taşıdı.

Mücadelenin ardından Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, HT Spor canlı yayınına bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Yıldırım, özellikle transfer gündeminde yer alan Galatasaraylı futbolcu Eyüp Aydın hakkında net ifadeler kullandı.

''GALATASARAY’LA ANLAŞTIK''

Transfer için konuşan Yıldırım, "Makaombou'yu aldık ama 6 numara gibi oynamıyor, oynayamıyor. 6 numara kesin olarak almayı düşünüyoruz. Eyüp Aydın bunlardan bir tanesi, hem 6 hem 8 oynuyor. Hem oyuncuyla hem Galatasaray'la anlaştık ama problem çıktı. Galatasaray tarafında çıktı. Galatasaray satmak istemedi ama kiralamak istedi." dedi. 

''ANLAŞMALARINI BEKLİYORUZ''

Konuşmasını sürdüren Yüksel Yıldırım, "Galatasaray bize kiralasa oyuncunun 1 sene sözleşmesi kaldığı için kiralayamıyor. Sözleşmesi düşüyor. Oyuncunun yeni sözleşme için talepleri var o yüzden orada anlaşmalarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

SPOR Haberleri

Ali Koç Mesajı Kriz Yarattı: Tanju Özcan’dan Fenerbahçe’ye Şok Talep
Fenerbahçe'ye gidecek derken Kerem Aktürkoğlu ile anlaşma
Üzücü Haber! Galatasaray’ın Yıldızıydı! Hepatit B Tespit Edildi
Ahmet Çakar kovulduğunu duyurdu: Hakkımı helal etmiyorum!
Rıdvan Dilmen bombayı patlattı! Fenerbahçe'nin bütün parasını istedi