16 İlde Beklenen Aşırı Yağış ve Kuvvetli Fırtınaya Karşı Uyarı: Tedbiri Elden Bırakmayın

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yarın 16 ilde beklenen aşırı yağış ve kuvvetli fırtına nedeniyle tedbirli olunması uyarısında bulundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı açıklamada; Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için aşırı yağış ve kuvvetli fırtına nedeniyle Muğla ve Antalya için turuncu, Aydın, Balıkesir, İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Kütahya, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Eskişehir, Ankara, Konya ve Karaman için sarı uyarıda bulunduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacaktır. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun."

GÜNCEL Haberleri

Savcı Sayan'dan şok Mansur Yavaş iddiası! CHP'den kopuyor mu?
Ekrem İmamoğlu'ndan yeni parti! Partinin ismi dikkat çekti
İyi Parti liderinden kötü haber! Tümör tespit edildi ameliyata alındı
Google ve YouTube’un avukatı Gönenç Gürkaynak: “İfade özgürlüğü için konuşacağım”
Son seçim anketinde AKP yükselişe CHP düşüşe geçti