Ankara-Konya hattına ek YHT seferi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısıyla Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında sefer sayısının artırıldığını duyurdu.

Ulaştırma Bakanlığı herkesle ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Konya-Ankara arasındaki yüksek hızlı tren seferlerinin artırıldığı ifade edildi. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Konya'da düzenlenecek Şebiarus törenlerine gitmek isteyen vatandaşların YHT'yi tercih etmesi sebebiyle yoğunluk yaşandığı belirtildi.

Bu kapsamda, Ankara ve Konya arasında YHT seferlerinin artırıldığı bildirilen açıklamada, 17 Aralık Pazar günü ek YHT'lerin Ankara'dan Konya'ya saat 14.30'da, Konya'dan Ankara'ya saat 23.10'da hareket edeceği kaydedildi.

Açıklamada, ek seferlerle 966 kişilik ek koltuk kapasitesi sağlanacağı vurgulandı.

Muhabir: Hülya Ömür Uylaş-AA

GÜNCEL Haberleri

Özgür Özel'dan Kılıçdaroğlu dahil önceki genel başkanlara telefon
İmamoğlu-Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi tansiyonu düşürdü
Celal Şengör 'kaçış yok' sözleriyle duyurdu: Türkiye, o ülke ile komşu olacak
A, B, C, D ve E sınıfı ehliyetler için yeni dönem! O şart aranmayacak
Zirvedeki ilçe yer değiştirdi! Türkiye'nin en sakin ilçesi belli oldu