Ardahan'da Termometreler -23 Dereceyi Gösterdi, Vatandaşların Kirpikleri Bile Dondu

Son günlerde soğuk havanın etkili olduğu Ardahan'da hava sıcaklığı, gece sıfırın altında 23 derece kadar düştü. Soğuk hava en çok sabah erken saatlerde dışarı çıkan vatandaşları etkiledi.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Son günlerde dondurucu soğuğun etkili olduğu kentte, Kura Nehri'nin bazı noktaları buzla kaplandı. Sabah erken saatlerde dışarı çıkan çocukların ve vatandaşların kirpikleri dondu. Termometrelerin gece eksi 23 dereceyi gösterdiği kentte, yol ve kaldırımlarda buzlanma oluştu.

Vali Hayrettin Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kentte son dört gündür dondurucu soğukların etkili olduğunu ve bazı noktalarda hava sıcaklığının sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğünü belirtti.

Vatandaşlardan Erdoğan Yıldız ise 25 yıldır Ardahan'da yaşadığını ve ilk kez böyle soğuk havayla karşılaştığını söyledi.

GÜNCEL Haberleri

"Yeni parti için geç kalındı" eleştirilerine Özgür Özel'den yanıt
Barış Yarkadaş: Özgür Özel İmamoğlu'nun tutuklanacağını biliyordu
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ın son durumu
Aziz İhsan Aktaş davası: CHP'li 3 Belediye Başkanının tutukluluklarına devam kararı verildi
Mehmet Akif Ersoy için istenen ceza belli oldu