Bakan Özhaseki'den Kilis için önemli uyarı: 1045 konut teslim edilecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kilis'teki 2 bin 340 deprem konutunun yapıldığını duyurdu.

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaralar sarılmaya devam ediliyor. Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kilis'te, tarihi ve kültürel dokuyu koruyarak yuvalar inşa ettiklerini kaydetti.

Kilis'e konut, köy evi, iş yeri, ahır ve depodan oluşan toplam 4 bin 58 bağımsız bölüm yapacaklarını aktaran Özhaseki, şu ifadeleri kullandı:

"2 bin 340 konutun ihalesini tamamladık, yapımını sürdürüyoruz. Aralık ayı sonuna kadar 1045 evimizi hemşehrilerimize teslim edeceğiz. 6 Şubat depremlerinin yaralarını birlikte sarmaya devam ediyoruz. Her bir vatandaşımız sağlam, güvenli, iklim dostu yuvasına kavuşana kadar durup dinlenmeden çalışacağız."

Muhabir: Mümin Altaş-AA

GÜNCEL Haberleri

Arif Kocabıyık'a Erdoğan'a hakaretten gözaltı
Öğrenenler nüfus müdürlüğüne koşuyor! Hem ücretsiz hem de 5 dakikada yapılıyor
Fatih Altaylı bombayı patlattı! AKP ile saray arasında çok ciddi sorunlar var
Ümit Özdağ'dan şok iddia! Özgür Özel'e yapılan saldırının nedenini açıkladı
Onlarca kişiye verilen pasaportlar iptal edildi! Artık kullanamayacaklar