Bakan Tunç duyurdu: Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur Yakalandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, trafik kazasında 3 ATV'ye çarparak Oğuz Murat Aci'nin ölüme sebebiyet veren ve sonra ABD'ye kaçan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok'un yakalandıklarını açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "ABD Adalet Bakanlığı yetkililerinden bugün aldığımız bilgiye göre Eylem Tok ve Timur Cihantimur, ABD'de iade talebimiz kapsamında yakalanmışlardır. Süreci Bakanlık olarak yakından takip ediyoruz." bilgisini verdi.

Eyüpsultan'da 1 Mart'ta seyir halindeki 3 ATV aracından biri arızalanmış, yol kenarına çekilen arızalı araç tamir edilmeye çalışılırken aynı yönde ilerleyen iki araçtan birisi buradaki 3 ATV'ye çarpmış, yaralanan 5 kişiden Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.

Kazaya neden olan 17 yaşındaki sürücü Timur Cihantimur'un kaza yerine gelen annesi Eylem Tok'un aracıyla buradan uzaklaşıp annesiyle önce Mısır'a, ardından da ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.

Şüphelilerin iadesi için geçici tutuklama talep evrakı, Adalet Bakanlığınca ABD yetkili makamlarına iletilmişti.

GÜNCEL Haberleri

Fatih Altaylı'dan bomba iddia! 100'e yakın CHP'li vekil AKP'ye geçerse...
CHP'nin Beyoğlu Mitingine İstanbul Valiliği'nden Ulaşım Engeli
Kılıçdaroğlu cephesinden kurultay davası için açıklama! Kaçmak Olmaz'
AKP'ye yakın kanala konuşan Kılıçdaroğlu, Kurultay Davası’nı İşaret Etti:
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken paylaşım! Herkesi duygulandırdı