Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul, Balıkesir ve İzmir'den de hissedildi

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerde de hissedilerek paniğe neden oldu.

Çanakkale'de korkutan bir gece yaşandı. Ege Denizi, Çanakkale Ayvacık açıklarında, saat 23.38’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
 
Derinliği 8.65 km olarak kaydedilen depremin İstanbul, Balıkesir, Manisa, İzmir, Bursa ve Tekirdağ'dan da hissedildiği bildirildi.

AFAD'dan yapılan paylaşımda, herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığı belirtilerek, ''Saha tarama çalışmaları devam etmektedir. Etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.'' ifadelerine yer verildi.

GÜNCEL Haberleri

İddia : Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki ilk hedefi belli oldu
Fatih Altaylı Butlan kararı sonrası olası senaryoları anlattı: Ankara'da konuşulan seçim tarihini duyurdu
Ersan Şen : Kılıçdaroğlu CHP'yi kurultaya götürmeyebilir
Kılıçdaroğlu genel merkeze geldiği gün 3 vekil istifa edecek
Muharrem İnce’den CHP açıklaması: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum