Cem Küçük'ten şok çıkış! Yemin törenine katılan tüm teğmenler ihraç edilmeli

Cem Küçük Hızını Alamadı, Yeni İhraçlar İstedi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), disiplin kurallarına aykırı davrandıkları gerekçesiyle beş teğmenin Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edildiğini açıkladı. Teğmenlerin ihraçlarını değerlendiren gazeteci Cem Küçük, yemin törenine katılan tüm teğmenlerin ihraç edilmesi gerektiğini savundu.

TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında konuşan iktidara yakın gazeteci Cem Küçük açıklamalarda bulundu.

Yeminin okunduğu törenine katılım sağlayan tüm teğmenlerin ihraç edilmesi gerektiğini belirten Küçük "Bana göre hepsi ihraç edilmeliydi, bu bir cunta girişimidir" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük tepki vereceğini daha önceden söylediğini dile getiren Cem Küçük, "Hepsi ihraç edilmeliydi, bu bir cunta girişimidir. Bunun örneği de çoktur" açıklamasını yaptı.

Teğmenlerin tüm uyarılara rağmen korsan metni okuduklarını savunan Küçük "Bu cümleyi TSK'ya İsmail Hakkı Karadayı sokmuştu. Sivil siyaset her şeyin üzerindedir" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

GÜNCEL Haberleri

İddia : Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki ilk hedefi belli oldu
Fatih Altaylı Butlan kararı sonrası olası senaryoları anlattı: Ankara'da konuşulan seçim tarihini duyurdu
Ersan Şen : Kılıçdaroğlu CHP'yi kurultaya götürmeyebilir
Kılıçdaroğlu genel merkeze geldiği gün 3 vekil istifa edecek
Muharrem İnce’den CHP açıklaması: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum