Cemil Tugay'dan AKP'ye katılacağı iddiasına sert tepki: ''Döneklik başkalarına''

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP'den ayrılarak AKP'ye katılacağına dair çıkan iddialara ateş püskürdü. Tugay, bu tür haberlerin iftira olduğunu belirterek, ''Döneklik başkalarına'' dedi.

Son günlerde İzmir Körfezi’ndeki kirlilik iddiaları nedeniyle sıkça eleştirilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’den istifa edip, AKP'ye katılacağına ilişkin iddialara karşı çıkarak, bu iddiaların asılsız olduğunu ifade etti. 

Tugay, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Kulis bilgisi olarak medyada yer alan haberlerin iftira olduğunu belirten Tugay, "Bugüne kadar her türlü iftirayı attılar da bu kadar saçma sapanına ilk defa denk geldim. Böyle bir şeyi ortaya atanın da, akılları sıra algı yapmaya çalışanların da aklına şaşarım." dedi.

''DÖNEKLİK BAŞKALARINA''

Paylaşımın devamında ise CHP’nin altı oku ışığında mücadele vermeye devam edeceğini belirten Tugay, "Cumhuriyet değerlerini, demokrasiyi, adaleti, laikliği son nefesime kadar savunmaya devam edeceğim. Döneklik başkalarına, onurla mücadeleye devam etmek bize" dedi.


 

GÜNCEL Haberleri

Kılıçdaroğlu için hazırlıklar başladı! Geri dönüşü için dev toplantı
Tevfik Göksu : CHP'ye oy verenler pişman, AK Parti İstanbul'u geri alacak
En başarılı 5 belediye başkanı! Listede Çerçioğlu var Yavaş yok
Son ankette makas açıldı! CHP 2.parti konumuna düştü
81 İlde Yeni trafik kuralı yürürlükte: Uymayana 75 bin TL ceza var