Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Başbakanı Orban ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de, Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile görüşme gerçekleştirdi.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macar mevkidaşı Katalin Novak ile Sandor Sarayı'nda görüşmesinin ardından Karmelita Manastırı'nı da ziyaret etit.

Erdoğan, burada kendisini karşılayan Başbakan Orban'a yerli ve milli imkanlarla üretilen, Oltu siyahı renginde Togg hediye etti.

Erdoğan, iki ülke arasındaki ilişkilerin 100. yılına özel hazırlanan "HU TR-100 plakalı" Togg'u kullanan Başbakan Orban'a otomobil hakkında bilgi verdi.

Başbakan Orban da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Macar atı hediye etti. Erdoğan ve Orban, basına kapalı gerçekleşen ikili görüşmenin ardından heyetler arası görüşmeye başkanlık etti.

Muhabir: Kaan Bozdoğan-AA

GÜNCEL Haberleri

Kılıçdaroğlu’nun A Takımı Belli Oldu: Tüm Eskiler Kadroda
Kılıçdaroğlu'nun bayram programı değişti: 30 Mayıs'ta 'halk buluşması' yapacak
Özgür Özel MYK’yi topluyor
İddia : Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki ilk hedefi belli oldu
Fatih Altaylı Butlan kararı sonrası olası senaryoları anlattı: Ankara'da konuşulan seçim tarihini duyurdu