DEM'den Başak Demirtaş'a yeşil ışık

DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan İstanbul için adaylığı konuşulan Başak Demirtaş için açıklamalarda bulundu

 DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan İstanbul için adaylığı konuşulan Başak Demirtaş hakkındaki soruya cevap verdi

DEM DEMİRTAŞ'A YEŞİL IŞIK YAKTI

 DEM Parti sözcüsü Ayşegül Doğan'ın açıklamaları şöyle

"Başak Demirtaş bizim yoldaşımız. 14-28 Mayıs seçimlerinde sahalarda seçimler için çalıştı. Başak Demirtaş bir yerden siyasete dahil olmak isterse elbette bu DEM Parti'dir. Aksi şaşırtıcı olurdu bence.

Başak Demirtaş'ın kendisi de net bir şekilde ifade ediyor zaten, 'partimizden bana böyle bir öneri gelmedi diyor ama partimizden bana bir öneri gelirse ben hazırım' diyor. Başak Demirtaş'ın orada şöyle bir vurgusu var; 'Barış ve demokrasinin önünü açacağımıza inanırsak ve bunun için bir sorumluluk düşerse hazırım' diyor.

Sevgili Başak Demirtaş'ın aday olma ihtimaline ilişkin bir açıklama, şaşırtıcı bir açıklamaymış gibi tartışılıyor. Bir gün siyaset yapmak isterse, aday olmak isterse adres DEM Parti'dir."

GÜNCEL Haberleri

"Yeni parti için geç kalındı" eleştirilerine Özgür Özel'den yanıt
Barış Yarkadaş: Özgür Özel İmamoğlu'nun tutuklanacağını biliyordu
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ın son durumu
Aziz İhsan Aktaş davası: CHP'li 3 Belediye Başkanının tutukluluklarına devam kararı verildi
Mehmet Akif Ersoy için istenen ceza belli oldu