Devlet kurumlarına Cumhuriyet'in 100. yılına özel tabela

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) bu yıl açılan örgün ve yaygın eğitim kurumlarına, Cumhuriyet'in 100. doğum gününe özel tabela yapıldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılı heyecan içerisinde kutlanırken, devlet kurumlarına yeni tabelalar asılmaya başlandı.

Bakanlık, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında, bu yıl içinde açılan ya da açılacak örgün ve yaygın eğitim kurumlarında 100. yıl logosunun yer aldığı tabela asılmasına ilişkin yazıyı illere gönderdi.

Yazıya göre, tabelada 100. yıl logosunun yanı sıra "Türkiye Yüzyılı" ibaresi ile "Bu Okul Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılında Açılmıştır" ifadesi bulunacak.

Tabela, eğitim kurumlarının fiziki şartları dikkate alınarak kurumun ana girişinde net görülebilen yere asılacak.

Farklı girişi veya eklentileri olan eğitim kurumlarında ikinci tabelaya da yer verilebilecek.

Muhabir: Selma Kasap-AA

GÜNCEL Haberleri

Aralarında İrfan Değirmenci ve Şirin Payzın'ın da olduğu X hesaplarına erişim engeli getirildi
Fatih Altaylı’dan Özgür Özel’e Kılıçdaroğlu tepkisi: Seçmen bunu affetmez
Yeni Parti için isim krizi iddiası. Adı değiştirilecek mi?
Oktay Saral'dan Bülent Arınç'a tepki! Melih Gökçek'i eleştirmişti
Serhat Kılıç'ın ölümü sonrası Oyuncular Sendikası sert bir bildiri yayınladı