Ege Denizi kaynıyor! Art arda deprem meydana geldi

Ege Denizi'nde deprem hareketliliği devam ediyor. AFAD, Ege Denizi'nde 3.9 büyüklüğünde meydana gelen iki depremin ardından, gece yarısı 5.2 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Deprem, Aydın'da da hissedildi.

Ege Denizi'nde Santorini Adası çevresinde meydana gelen depremler, bir süredir devam ediyor. Bu durum, bölgedeki sismik hareketliliğin giderek arttığını gösterirken, özellikle İzmir, Muğla ve Aydın gibi kıyı bölgelerinde yaşayan vatandaşlar, deprem korkusuyla tedirgin günler geçiriyor.

AFAD'DAN ART ARDA DUYURULAR

AFAD, Ege Denizi'nde meydana gelen depremleri paylaşmaya devam ediyor. Yaklaşık 4 saat önce 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyuran AFAD, kısa süre sonra aynı büyüklükte bir depremin daha yaşandığını bildirdi. Her iki depremin de derinliği 7 km olarak ölçüldü.

BİR DEPREM DAHA

AFAD, aynı büyüklükte meydana gelen ikinci depremden yaklaşık 30 dakika sonra bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu.

Büyüklüğü 3.5 olarak duyurulan depremin derinliği yine 7 km olarak ölçüldü.

KORKUTAN DEPREM: AYDIN'DA HİSSEDİLDİ

AFAD, yine Ege Denizi'nde saat 23.16'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 7 kilometre olarak kaydedilirken, Aydın başta olmak üzere Türkiye'nin birçok kıyı kentinde hissedildiği kaydedildi.

Kaynak: Haber Merkezi

GÜNCEL Haberleri

Af çıkacak iddiaları gündemde! AK Parti genel af kapısını aralıyor mu?
CHP'den istifa eden Ümit Dikbayır'a AKP'den teklif
Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi tarih oldu
Hacı Yakışıklı'dan flaş iddia! Yeni Parti'den 10 milletvekili istifa edebilir
Gündemar'dan seçim anketi! 3 adayda Erdoğan'a karşı önde