Erdoğan'dan erken seçim resti! Son noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan muhalefete seslenerek bir kez daha erken seçime kapıyı kapattı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim tartışması başlatmıştı. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın erken seçimle ilgili açıklaması merakla bekleniyordu.

ERDOĞAN ERKEN SEÇİME KAPIYI KAPATTI

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla partisinin 81 il teşkilatıyla videokonferans aracılığıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir konuşma yaptı. Erdoğan konuşmasında erken seçim tartışmalarına da değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefet çevrelerinde konuşulan erken seçim hakkında, “Lüzumsuz tartışmalarla harcayacak tek bir anımız dahi bulunmuyor. Türkiye'nin, seçimler sebebiyle oluşan gerilimli atmosferi süratle geride bırakıp, tüm kapasitesiyle geleceğe odaklanması gerektiğine inanıyoruz” dedi.

GÜNCEL Haberleri

Gürsel Tekin, yandaş Sabah'a konuştu: Tarih bizi yazacak
SGK’dan müjde: 64 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde deprem
Türkiye’ye Perşembe ve Cuma Uyarısı! Özellikle İstanbul Uyarıldı
Kılıçdaroğlu tepkilere dayanamadı! Hakaret edenlere dava şoku