Erdoğan'dan Yapay Zeka ile 'İsrail'e Boykot' Çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yapay zeka ile oluşturulan 'Boykot' adlı şarkıyı paylaşarak, 'Gazze'nin yanındayız' mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İstanbul Milletvekili Yücel Arzen'in yapay zeka ile oluşturduğu "Boykot" şarkısını paylaşarak Filistin'e destek verdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Gazze'deki insani duruma dikkat çeken Erdoğan, Türk halkının her zaman Filistinli kardeşlerinin yanında olduğunu ifade etti.

Erdoğan sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda, "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkanlarla Gazze'nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

GÜNCEL Haberleri

Serbest bırakılmıştı! Zeydan Karalar'ın yeniden tutuklanması istendi
Osman Gökçek'ten Mahmut Tanal resti! 'Gereken Cevabı Verdik, Evlerine Gönderdik'
Adalet Bakanı Akın Gürlek açıkladı: İstanbul'daki soruşturmalara ne olacak?
Halk TV'de İsmail Saymaz ve İbrahim Kahveci birbirine girdi! Konu Özgür Özel
Meral Akşener'den Mesut Özarslan açıklaması! Şiddetle kınıyorum