İddianame Hazırlandı: Abdüllatif Şener'in Oğlu İçin İstenen Ceza Belli Oldu

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, anneannesi Leyla Çetiner'i tabancayla öldürdü. Olay sonrası gözaltına alınan Şener hakkında hazırlanan iddianamede istenen ceza belli oldu.

Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener, 31 Temmuz'da Ankara'nın Çankaya ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen bir durumla anneannesi Leyla Çetiner'i tabancayla öldürdü.

Olayın ardından gözaltına alınan Bedirhan Şener, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Akli dengesinin yerinde olmadığı yönündeki iddialar nedeniyle, adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı uygulandı. Ancak yapılan muayeneler sonucunda, Şener'in cezai sorumluluğunu etkileyecek bir akıl hastalığı veya zayıflığı olmadığı belirlendi. Bu durum, hazırlanan iddianamenin içeriğini ve istenen cezayı doğrudan etkiledi.

İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Soruşturma sonucu hazırlanan iddianame iddianamede Şener'in "üst soya karşı kasten öldürme", "üst soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs" ve "6136 sayılı yasaya muhalefet" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapsi istendi.

GÜNCEL Haberleri

Almanya’da Milyonlarca Eve Uyarı: Duman Dedektörünüzü Değiştirmezseniz Ceza Var
Almanya’da Çöp Sistemi Değişiyor: Sarı Torbalar 2026’da Tarih Oluyor
Türkler'in en çok yaşadığı Avrupa ülkeleri belli oldu! Zirve değişmedi
Suriyeliler İlk Sırada, Türkler Geride: Almanya’dan Resmî Suç Raporu
Almanya’da Diploma Törenleri İçin Milli Marş Önerisi: CSU’dan Yeni Adım