İmamoğlu İçin Oy Veren Berna Laçin Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı

Sanatçı Berna Laçin, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Berna Laçin'in son durumu belli oldu.

Gerçek Gündem'in haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi. CHP'nin ön seçimi de dün gerçekleştirildi. Üst üste yaşanan gelişmeler ülke gündemini sarsarken, ünlü sanatçı Berna Laçin'den üzen paylaşım geldi. Laçin, sosyal medya hesabından, “Arkadaşlar bende durum bu (Hazmedemiyorum demiştim)” diye yazarak hastaneden fotoğraf paylaştı.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan ünlü isim, "Hazmedemediğim doğrudur. 4 gündür sürekli kusuyorum. Serum aldım daha iyiyim. Sandığa da yetiştim. Endişe buyurmayın, dinleniyorum." diye yazdı.

GÜNCEL Haberleri

Fatih Altaylı, Şimdilerde Mansur Yavaş'ın ne yaptığını açıkladı
CHP'li Mahmut Tanal'dan 1 mayıs gözaltılarına sert tepki
Müge Anlı'dan çarpıcı çıkış! ''Her an kapınız İçişleri Bakanlığı'ndan geliyoruz denilerek çalınabilir!''
Ekrem İmamoğlu hapishaneden ilk görüntüsünü paylaştı
Meteorolojiden 6 il için uyarı! Çok şiddetli olacak