İstanbul'da yine metrobüs krizi! Duraklar doldu taştı

Şişli Çağlayan Durağı'nda bir metrobüs arızalanınca, durakta yoğunluk ulaştı ve güzergah üzerindeki tüm hatlarda seferler aksadı.

son zamanlarda yaşana metrobüs arızaları Türkiye'nin en kalabalık şehri İstanbul'da vatandaşların zorlanmasına neden oluyor.

Söğütlüçeşme'den Avcılar istikametine giden metrobüs, Çağlayan Durağı'nda henüz belirlenemeyen nedenle arızalandı.

Bozulan metrobüsün yolu kapatması sonucunda seferlerde aksama yaşandı. Uzun araç kuyruğu oluştu, duraklarda yolcu yoğunluğu meydana geldi.

Seferler Beylikdüzü yönüne doğru Söğütlüçeşme yolundan kısmen gerçekleştirilirken, yolcular ters yönde duran metrobüs araçlarına yolun diğer tarafına geçerek binebildi.

Arıza, diğer duraklarda araç bekleyen vatandaşları da etkiledi. Cevizlibağ ve Zincirlikuyu istasyonlarında kalabalığın arttığı görüldü.

Cevizlibağ istasyonundaki bazı vatandaşların trafikte bekleyen araçlara binebilmek için metrobüs yolunda yürüdükleri gözlendi.

Muhabir: Başak Akbulut Yazar,Zeynep Yeşildal,Alper Korkmaz-AA

GÜNCEL Haberleri

Özgür Özel'den İmralı açıklaması! Adaya gitmeyerek doğru karar vermişiz
960 milyon dolar serveti bulunan Ali Sabancı, geçinemiyormuş
Meteoroloji’den Kritik Uyarı: Bazı Bölgelerde Yoğun Kar Etkili Olacak
Mansur Yavaş'a karşı yeni algı! Bunu da yaptılar
Almanya’da Şampuan Şişeleri Artık Para Ediyor: 29 Cent