İYİ Parti'de Fırtına Koptu: İki İstifa Daha!

İYİ Parti'de yaşanan istifalar, partinin kuruluşundan bu yana en büyük krizlerinden biri olarak değerlendiriliyor. Özellikle bir ilçe başkanının istifa açıklamasında beddua etmesi, partinin içindeki huzursuzluğun boyutunu ortaya koydu.

İYİ Parti'de peş peşe gelen istifalar dikkat çekiyor. Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın ardından, Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek ve Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin de partilerinden ayrıldıklarını açıkladı.

BEDDUA ETTİ

Sarız İlçe Başkanı İbrahim Şimşek, sağlık sorunları nedeniyle partisinden ve görevinden ayrıldığını duyurdu. 

İstifa açıklamasında, “Kurucusu olduğum ve yedi yıldır büyük bir özveriyle yürüttüğüm İYİ Parti Sarız İlçe Başkanlığı görevimi bırakıyorum. Ancak, bu partiyi bu duruma düşürenlerin de Allah bin türlü belasını versin” ifadelerini kullandı. Şimşek, son genel seçimde oyunu artıran tek ilçe olduklarını vurgulayarak, “Hayatımda yalpa yapmadım. Doğru bildiklerimin hep arkasında durdum. Bu zaman zarfında bana yardımını esirgemeyen yönetim kurulumuza ve seçmenimize teşekkür ederim” dedi.

'BU ZORLU ZAMAN DİLİMİNDE..'

Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy ise, “6 yıldır üyesi olduğum ve son 1 yıldır Kocasinan İlçe Başkanlığını yürüttüğüm İYİ Parti'den bugün itibari ile istifa ediyorum. Bu zorlu zaman diliminde bana yardımcı olan yönetim kuruluna teşekkür ederim” şeklinde bir açıklama yaptı.

GÜNCEL Haberleri

İddia : Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki ilk hedefi belli oldu
Fatih Altaylı Butlan kararı sonrası olası senaryoları anlattı: Ankara'da konuşulan seçim tarihini duyurdu
Ersan Şen : Kılıçdaroğlu CHP'yi kurultaya götürmeyebilir
Kılıçdaroğlu genel merkeze geldiği gün 3 vekil istifa edecek
Muharrem İnce’den CHP açıklaması: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum