Kayseri'deki Olaylara İlişkin 189 Provokatif Hesap Tespit Edildi, 6'sı Tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'deki cinsel taciz olaylarının ardından sosyal medyada yaşanan provokasyonlara karşı sert önlemler aldıklarını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'deki cinsel taciz olaylarının ardından sosyal medyada yaşanan gerginlik ve provokasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bakan Yerlikaya, sosyal medyada 189 provokatif hesap tespit edildiğini ve bunlardan 6'sının sahibinin tutuklandığını söyledi.

Bot Hesap Oranı Yüzde 38 Arttı

Yerlikaya, bot hesapların oranının yüzde 38'e çıktığını ve olumsuz, negatif paylaşımların rekor kırdığını belirtti. Sosyal medyadaki provokasyonlara dikkat çeken Bakan, güvenlik güçlerinin bu tür faaliyetleri yakından takip ettiğini ve gerekli önlemlerin alındığını vurguladı.

İçişleri Bakanı, toplumsal barışın ve huzurun korunması için vatandaşların da sosyal medya paylaşımlarında dikkatli olması gerektiğini hatırlattı.

GÜNCEL Haberleri

Meteoroloji 6 il için uyardı! Aniden geliyor ve şiddetli olacak
Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a çok sert 'telef' yanıtı
5 il için meteoroloji uyardı! Çok şiddetli yağış bekleniyor
İçişleri Bakanlığı Rasim Ozan Kütahyalı'ya verdiği korumayı geri aldı
Çok sevilen peynirin satışı yasaklandı! Artık marketlerde bulamayacaksınız