Kılıçdaroğlu'nun Açıklamalarına Özel'den Çarpıcı Yanıt: 'Hiçbir Zaman Birinci Partinin Lideri Olmadı'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'nun son açıklamalarına sert yanıt vererek, Kılıçdaroğlu'nun liderlik dönemini eleştirerek çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Adalar Belediyesi'ni ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Sarayda oturanların elini sıkmayacağım. Halkımıza sürtük, çapulcu dediği için elini sıkmıyorum" açıklamalarına değindi. Özel, Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına verdiği yanıtla siyasi gündemde deprem etkisi yarattı.

'Kemal Bey Hiçbir Zaman Birinci Partinin Lideri Değildi'

Özel, Türkiye'nin kutuplaşmasında birinci partinin sorumluluğuna dikkat çekerek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmelerini neden üstüme alayım? Üstüme alacak bir şey yok. Türkiye'nin kutuplaşmasından, el sıkışmamasından birinci parti sorumludur. Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı. CHP artık iktidar partisidir." ifadelerini kullandı. 
 

GÜNCEL Haberleri

İstanbul’a yağmur geliyor: AKOM gelecek hafta için uyardı
Cüneyt Özdemir : Oyları patlama yapan kitleyi açıkladı
Kılıçdaroğlu delege seçimleri için sahaya iniyor
Kılıçdaroğlu'nun ihraç ettiği CHP'liler Yeni Parti'ye geçecekler
14 il için sağanak yağış uyarısı