Meteorolojiden Yurdun İç Kesimleri İçin 'Sarı' Kod: Tedbirli Olun...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden sonra yurdun iç kesimlerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın öğle saatlerinden sonra yurdun iç kesimleri için kritik uyarıda bulundu.

MGM'den yapılan açıklamaya göre, Kayseri, Sivas, Niğde, Aksaray ve Nevşehir çevreleri ile Yozgat'ın doğusunda yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

GÜNCEL Haberleri

Hapis cezası alan Fatih Altaylı'dan YouTube kararı: Ara vermişti, rest çekti geri dönüyor
Thüringen’de Büyük Dolandırıcılık: Bilgisayarına Uzaktan Erişim İzni Veren 63 Yaşındaki Adamın 120 Bin Eurosu Buhar Oldu
Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde aile katliamı
Almanlar milli takıma güvenmiyor: 2026 Dünya Kupası için beklenti çok düşük
Almanya’da alkollü sürücü otobanda 40 kilometre ters yönde gitti! Polis güçlükle durdurdu