MHP'den İstifa Eden Sedat Kılınç, Müsavat Dervişoğlu'nun Yeni Başdanışmanı Oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yeni başdanışmanını atadı. Sedat Kılınç, Dervişoğlu’nun başdanışmanı olarak görevine başladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, başdanışmanlık görevine Sedat Kılınç’ı atadı. Kılınç, MHP'den istifa ettikten sonra İYİ Parti ile yeni bir yola girmiş, Melikgazi Belediye Başkan adayı olmuştu.

İYİ Parti'den Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu'nun imzasıyla yapılan görevlendirmede; "Parti tüzüğümüzün 47. maddesi beşinci fıkrası uyarınca Genel Başkan Başdanışmanlığı görevine Sayın Sedat Kılınç atanmıştır. Bilgilerinize rica ederim" ifadelerine yer verildi.

Saldırıya Uğramıştı

2022'de MHP'den istifa ettikten sonra Kayseri'de yerel bir televizyon kanalının stüdyosunda düzenlenecek program öncesi yumruklu saldırısına uğrayan Kılınç, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti'den Melikgazi Belediye Başkan adayı olmuştu.

GÜNCEL Haberleri

Fatih Altaylı, Şimdilerde Mansur Yavaş'ın ne yaptığını açıkladı
CHP'li Mahmut Tanal'dan 1 mayıs gözaltılarına sert tepki
Müge Anlı'dan çarpıcı çıkış! ''Her an kapınız İçişleri Bakanlığı'ndan geliyoruz denilerek çalınabilir!''
Ekrem İmamoğlu hapishaneden ilk görüntüsünü paylaştı
Meteorolojiden 6 il için uyarı! Çok şiddetli olacak