MİT operasyon gerçekleştirdi! Uzun zamandır Bahoz Afrin etkisiz hale getirildi

MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab sorumlusu "Bahoz Afrin" kod adlı teröristi Suriye'de öldürüldü.

12 askerimizin şehit olmasının ardından MİT Suriye'de özel bir operasyon gerçekleştirdi.

 dağcıların 6 gibi yerler gösteriyorlar ya eski i Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Aynularab (Kobani) sorumlusu "Bahoz Afrin" kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, MİT'in saha ajanları, terör örgütünde 2019 yılından itibaren faaliyete başlayan, 2021 yılından itibaren de sözde Aynularab sorumlusu olan "Bahoz Afrin" kod adlı teröristin sınır hattındaki güvenlik güçlerine yönelik yeni bir eylem hazırlığında olduğu bilgisini aldı.

Öncelikli hedef listesine eklenip, yakın takibe alınan teröristin, planladığı eylemin son aşamasında olduğunun öğrenilmesi üzerine harekete geçildi.

Düzenlenen operasyonla, terör örgütünün sözde Aynularab eyalet sorumlusu "Bahoz Afrin" etkisiz hale getirildi.

Terör örgütü sorumlu bulmakta zorlanıyor

"Bahoz Afrin" kod adlı teröristin etkisiz hale getirilmesi, terör örgütündeki çözülmeyi de hızlandırdı.

Aynularab'a sorumlu olarak gönderilen teröristlerin sürekli olarak MİT tarafından etkisiz hale getirilmesinden dolayı örgütün bölgede büyük bir kriz yaşadığını ve sorumlu düzeyde faaliyet yürütecek terörist bulmakta zorlandığını öğrenildi.

Muhabir: Özcan Yıldırım-AA

GÜNCEL Haberleri

Hapis cezası alan Fatih Altaylı'dan YouTube kararı: Ara vermişti, rest çekti geri dönüyor
Thüringen’de Büyük Dolandırıcılık: Bilgisayarına Uzaktan Erişim İzni Veren 63 Yaşındaki Adamın 120 Bin Eurosu Buhar Oldu
Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletinde aile katliamı
Almanlar milli takıma güvenmiyor: 2026 Dünya Kupası için beklenti çok düşük
Almanya’da alkollü sürücü otobanda 40 kilometre ters yönde gitti! Polis güçlükle durdurdu