Narin Olayında Flaş Karar! Amca İçin Tutuklama Talep Edildi

Türkiye, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek haberi beklerken beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Türkiye, Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın akıbetini merakla bekliyor. Toplumun yakından takip ettiği bu olayda, "Narin bulundu mu?" sorusunun cevabı aranırken soruşturma kapsamında gözaltına alınan küçük kızın amcası ve aynı zamanda muhtar olan S.G. bugün tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
 

Olayın aydınlatılması için yoğun çaba harcanmaktadır. Komandolar, araziye inerek delil arama çalışmalarını sürdürürken, küçük kızı bulma umuduyla yapılan arama çalışmaları ise köye 2 km mesafedeki sulama kanalına yakın noktada yoğunlaştırıldı. 

GÜNCEL Haberleri

İddia : Kılıçdaroğlu'nun CHP'deki ilk hedefi belli oldu
Fatih Altaylı Butlan kararı sonrası olası senaryoları anlattı: Ankara'da konuşulan seçim tarihini duyurdu
Ersan Şen : Kılıçdaroğlu CHP'yi kurultaya götürmeyebilir
Kılıçdaroğlu genel merkeze geldiği gün 3 vekil istifa edecek
Muharrem İnce’den CHP açıklaması: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum