Özgür Özel'e Ece Üner'den tarihi ayar! Ağzına geleni söyledi

Ünlü sunucu Ece Üner'in, Özgür Özel ve Yeni Şafak çalışanı Taha Hüseyin Karagöz arasındaki görüşmeyi eleştiren yorumu sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, muhalefete yönelik iftiraları ve AKP'ye yakınlığıyla bilinen Taha Hüseyin Karagöz’le bir araya gelmişti.

Yeni Şafak çalışanı Karagöz özellikle Ekrem İmamoğlu hakkındaki paylaşımları nedeniyle büyük tepki çekiyordu.

ÖZGÜR ÖZEL'E SERT TEPKİ

Söz konusu ziyaret, kısa sürede kamuoyunda gündem oldu. Özel’e tepki gelirken; sosyal medyada konuyla ilgili yaklaşık 70 binden fazla tweet atıldı.


Sözcü TV sunucusu Ece Üner'in "Özgür Özel ve Taha Hüseyin Karagöz" görüşmesini eleştiren yorumu sosyal medyaya damga vurdu.

Üner, "Hiç kimsenin kalemşörü değiliz. Bizim gibi insanlar paradan puldan çakarlı araçtan vazgeçip hakikati kamuoyuna haykırmaya çalışan insanlar bedel ödüyorsa bu troller yüzünden" dedi.

Üner ayrıca Karagöz için "Atatürk’e hakaret etmiş bir şahıstır, ayrıca gazeteci değildir" ifadesini kullandı.

Kaynak: Cumhuriyet

GÜNCEL Haberleri

Vize sıkıntısına çözüm! Bir meslek grubuna daha yeşil pasaport geliyor
Serbest bırakılmıştı: İlker Canikligil'den ilk mesaj
Yılmaz Özdil'den Özgür Özel'e büyük rest! Meydan okudu
Otomobil direksiyonlarında bir dönem sona eriyor! Tümden değişecek
Trafikte yeni döneme geçildi! Tüm illerde araç sahipleri yakın takibe alındı