SADAT'ın açtığı davayı kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na haciz geldi

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beklenmedik bir gelişmeyle karşı karşıya kaldı. SADAT'ın açtığı tazminat davasını kaybeden Kılıçdaroğlu'nun mal varlığına haciz konuldu.

SADAT ile Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki gerilim, mahkeme kararlarıyla yeni bir boyut kazandı. Kılıçdaroğlu'nun aleyhine sonuçlanan dava sonrası, SADAT tarafından 1 milyon TL'lik haciz işlemi başlatıldı.

SADAT Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun 1,5 yıl içinde tazminat bedelini ödememesi sebebiyle mal varlıklarına, alacaklı olduğu davalardaki alacaklarına ve tüm banka hesaplarına icra yoluyla haciz konulduğu bilgisi verildi.

SADAT Yönetim Kurulu'nun açıklaması ise şöyle:

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Kılıçdaroğlu, 2022 seçim döneminde SADAT’ın merkezine gitmesinin ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda, seçim güvenliğini sağlayacaklarını belirterek, “Erdoğan, al şu paramiliter artıklarını, ne yaparsan yap. Seçim yaklaştıkça zulmünü artırma niyetindesin biliyorum. SADAT’tan da medet umuyorsan bil ki her türlü pisliğe karışmış bu zorbalardan zerre korkuyorsak namerdiz!” ifadelerini kullanmıştı.

GÜNCEL Haberleri

"Yeni parti için geç kalındı" eleştirilerine Özgür Özel'den yanıt
Barış Yarkadaş: Özgür Özel İmamoğlu'nun tutuklanacağını biliyordu
KKTC Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman'ın son durumu
Aziz İhsan Aktaş davası: CHP'li 3 Belediye Başkanının tutukluluklarına devam kararı verildi
Mehmet Akif Ersoy için istenen ceza belli oldu