Semih Yalçın'dan 'Erken Seçim' Çağrılarına Yanıt: 'Muhalefet Tribünlere Oynuyor'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, muhalefetin sıkça gündeme getirdiği 'erken seçim' taleplerine yanıt verdi. Yalçın, muhalefetin bu çağrılarının sadece 'tribünlere oynamak' olduğunu belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sıkça gündeme getirdiği erken seçim çağrılarına yanıt verdi.

Yalçın, 'MHP'nin yeni dönemde gerçekleştireceği siyasi faaliyetlere' ilişkin yazılı açıklamasıda, muhalefeti 'tribünlere oynamakla' suçlarken, partisinin ülkenin hızını kesmek için yoluna düşürülen suni heyelan taşlarını temizlemek üzere görev üstlendiğini ifade etti.

'MUHALEFET TRİBÜNLERE OYNUYOR'

Yalçın açıklamasında muhalefet partilerinin erken seçim çağrılarına ilişkin, "Bilhassa muhalefetteki partilerin, tribünlere oynamak ve 'erkenden erken seçim rüyaları görmek' yerine, Türkiye'nin önündeki iç ve dış engellerin aşılmasına ne mikyasta katkı sağlayacakları önem arz etmektedir. MHP; Türkiye’nin hızını kesmek için yoluna düşürülen suni heyelan taşlarını temizlemek için üzerine düşen görevi, yeni dönemde de olanca gücü ve samimiyetiyle yerine getirme gayretinde olacaktır" ifadelerini kullandı.

GÜNCEL Haberleri

Vize gerekmeyen ülkeler : Giriş için sadece pasaport yeterli
Devlet Bahçeli'den TBMM'yi terk eden Özgür Özel'e tepki! Doğru Olmadı
Marketlerde bulunan iki yoğurt markasında jelatin ve nişasta tespit edildi
İBB davasında dört tutuklu hakkında tahliye kararı
Muhalif çizgideki T24 hakkında kapatma kararı verildi