Yeni yıl öncesi alkol fiyatları uçtu

Yeni yıl öncesi vatandaşlara bir zam haberi de alkol ve sigara grubundan geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bazı alkollü içeceklerde yüzde 12.5 oranında zam yapıldığını, sigara fiyatlarında da artışın yakın olduğunu açıkladı.

Vatandaşların alım gücü her geçen gün düşerken, bir zam haberi de alkol ve sigara grubundan geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bazı alkollü içeceklerde yüzde 12.5 oranında zam yapıldığını ve sigara fiyatlarında da ocak ayında büyük bir artış olacağını açıkladı.

''BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLADI''

Tele1'de konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Dündar, "Zam yağmuru başladı. Zaten diğer gruplarda da zam peşinden gelecek. Bugün itibarıyla başladı, ocak ayını beklemeyecek firmalar" dedi.

Sigara zammına ilişkin de konuşan Dündar, ocak ayından itibaren tüm gruplarda 5 ila 7 lira aralığında bir artış olabileceğini belirterek, "Sigarada henüz bir şey yok. ÖTV'si henüz açıklanmadı. Sigaranın ÖTV'si muhtemelen yılbaşından sonrasına kalacaktır." dedi.


 

GÜNCEL Haberleri

Gürsel Tekin, yandaş Sabah'a konuştu: Tarih bizi yazacak
SGK’dan müjde: 64 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde deprem
Türkiye’ye Perşembe ve Cuma Uyarısı! Özellikle İstanbul Uyarıldı
Kılıçdaroğlu tepkilere dayanamadı! Hakaret edenlere dava şoku