Balkan Ninnisi dizisindeki en sevilen oyuncuydu! Daniel senaryo gereği öldü!

TRT1'in Üsküp'te çekilen Balkan Ninnisi dizisinde bir ayrılık yaşandı. Dizideki en sevilen karakter olan 'Daniel' senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Daniel'e Hakan Boyav hayat veriyordu

Yaz dizisi olarak başlayan Balkan Ninnisi dizisi ilk bölümüyle reyting rekorları kırmıştı. Dizi sonraki bölümlerde ise büyük bir reyting kaybı yaşadı.

Yayınlanan her bölümde reyting kaybı yaşayan Balkan Ninnisi dizisi ilk olarak yayın gününü değiştirdi. Dizi artık Salı akşamları değil Perşembe akşamları yayımlanacak. Ancak bu gün değişikliğinin Balkan Ninnisi'ne yaramayacağını düşünenlerin sayısı epey fazla. Çünkü aynı gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi reyting konusunda zirvede bir dizi. Dolayısıyla Balkan Ninnisi dizisine bu dizi karşısında hiç şans  verilmiyor.

Seyirci gün değişikliğine üzülürken bu kez de dizideki bir veda haberiyle sarsıldı.

Başrollerini Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı gibi isimlerin paylaştığı yapımda Daniel karakterini canlandıran Hakan Boyav, bu hafta yayınlanan 14. bölümle birlikte senaryo gereği ölerek diziye veda etti.

Balkan Ninnisi, yeni bölümüyle 20 Ekim Perşembe 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak : Fav10 - Ulusalpost.com

TV VE DİZİLER Haberleri

TRT1 dizisi için final kararı verildi. Son kez ekrana gelecek
Bu kadar kolay biteceği tahmin edilmemişti. ATV sevilen diziye final kararı aldı
Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümünden 2. fragman geldi: Cüneyd gemileri yakıyor
NOW TV dev bütçeler ayırmıştı. Finaline karar verildi
Show TV'den Bahar dizisiyle ilgili son karar! Dizi final yapacak iddiaları vardı